Typhoon

Biografie Typhoon

Inspireren door woorden en muziek. Dat is wat Typhoon, alias van Glenn de Randamie, doet. Hij is een schrijver, dichter, acteur, muzikant, performer, docent, coach, entertainer én inspirator. Zijn performances worden gezien als “onweerstaanbaar voor het publiek door zijn natuurlijke charme en groot enthousiasme”, of het nu gaat om een live optreden met grote of kleine band, of een optreden als inspirator of spreker.

Typhoons langverwachte tweede album, “Lobi da Basi” (“Liefde is de baas”) kwam in juli 2014 uit. Niet alleen slaat het album in als een bom, ook de liveoptredens worden alom bejubeld als de favoriete live act van dit moment. Typhoon en zijn band zijn de nieuwe huisband van “De Wereld Draait Door” en het album is genomineerd als “album van het jaar”.

Typhoon – dé live act

Typhoon staat voor echtheid en laat zijn stem gelden over een eigenwijze sound van blues, jazz en hiphop: toegankelijk, symphatiek en energiek. Voor bedrijfsevenementen is Typhoon in akoestisch kleine bezetting als ook in grote bezetting te boeken. Ook schuwt hij de uitstapjes niet en werkt hij graag samen in maatwerkproducties, zoals bijvoorbeeld met the New Cool Collective.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling