Achtergrond ‘Miekes Muzikaal Behang’

Achtergrond ‘Miekes Muzikaal Behang’ biografie

Miekes Muzikaal Behang’ is uitermate geschikt voor gelegenheden, waarbij praten en elkaar goed verstaan belangrijk is en de muziek ondersteunend is aan het evenement. Het is een live gezongen performance bedoeld als muzikale omlijsting op de achtergrond, waarbij de nadruk wordt gelegd op het borrel/diner moment. De hoeveelheid sets gaan in overleg, meestal 3 x 45 minuten in 3 uur totaal. Ook avondvullend is mogelijk d.w.z. in totaal 4 uur. Graag vermelden bij de aanvraag.

Met Vocalist Mieke Koers ben je verzekert van een geslaagde ambiance. Toen Mieke 17 jaar was zong zij in het televisie programma Una Voce Particolare onder begeleiding van het Nederlands Promenade Orkest. Vanaf dat moment heeft haar carrière vleugels gekregen. Door alle media aandacht kwam zij gelijk in het voorprogramma van Do, Replay en Maud te staan. Daarna is zij lead zangeres geweest van diverse allround bands. Na jaren flink wat feest optredens te hebben gedaan, merkte ze dat haar voorliefde vooral ligt bij het zingen van mooie easy listening nummers. Het creëren van sfeer en gezelligheid gaat als vanzelf wanneer Mieke er is met haar muzikale behang.

‘Miekes Muzikaal Behang’ is uitermate geschikt voor gelegenheden, waarbij praten en elkaar goed verstaan belangrijk is en de muziek ondersteunend is aan het evenement. Het is een live gezongen performance bedoeld als muzikale omlijsting op de achtergrond, waarbij de nadruk wordt gelegd op het borrelmoment/dinermoment. Nummers uit het repertoire zijn o.a.: Summertime, What a wonderful world, Fever, Love me tender, Perfect day (zie haar uitgebreide playlist).

Ideaal voor een receptie, netwerkborrel, diner, lunch, high tea of een congres, zowel geschikt voor zakelijke als privé gelegenheden. Daarnaast beschikt zij ook over uitgebreid kerst repertoire, dus ook voor de kerst events is ‘Miekes Muzikaal Behang’ inzetbaar! Beschikbaarheid even in overleg.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 445 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?