Alaniz

Biografie Alaniz

Deze veelzijdige zangeres heeft een jarenlange muzikale ervaring opgebouwd en brengt met haar spontane uitstraling een breed repertoire voor ieder publiek. Haar optreden wordt gevormd door verschillende genre’s, waardoor ze flexibel inzetbaar is. Van ballads tot dance classics en een gevarieerd programma met nummers uit de jaren ’70 tot aan top 40 nummers, swingende songs van o.a. Tina Turner, Kiki Dee, Anouk,The Pointer Sisters, The Trammps, maar ook mooie ballads en jazzy achtergrondmuziek van bijvoorbeeld Norah Jones, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Bonnie Rait, Etta James en Martina Mc Bride.

Veelzijdig

Ze heeft ook een speciaal repertoire met country-nummers van oa. Patsy Cline en Reba Mcentire. Zangeres Alaniz kan solo optreden maar ook in verschillende bezettingen. Zij is daarom uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest, huwelijksceremonie, privé party, bruiloft of evenement. Voor iedere gelegenheid een op maat gemaakte formatie, dus u kunt kiezen voor een volledig orkest, zangduo en voor de wat meer ingetogen en chiquere gelegenheden kan zangeres Alaniz alleen voor U optreden. Hiermee brengt ze haar easy-listening repertoire in een perfecte setting. Ze zorgt voor een warme muzikale sound, jarenlange ervaring en enthousiasme worden samengevoegd tot een relaxte sound van easy-listening met een vleugje jazz en blues. Een muzikale omlijsting die minder uitbundig en meer ingetogen is, zij brengt een exclusief repertoire wat zeer geschikt is voor bijvoorbeeld een dinerdansant, een receptie, (bedrijfs-)opening, (gala-)diner, huwelijksplechtigheid of zakelijke bijeenkomst. Het repertoire is speciaal samengesteld voor deze gelegenheden, en uiteraard is het geluidsvolume aangepast, zodat gasten gemakkelijk met elkaar kunnen converseren.Daarom biedt zij met deze lounge muziek de perfecte setting om met stijl op unieke locaties, zoals kastelen, sloten, beurzen maar ook bijv. in een casino of restaurant, een relaxte sfeer neer te zetten.

Exclusiviteit

Met een zeer chique “star sky” doek als achtergrond en uiteraard passende kleding, brengt zangeres Alaniz tijdens haar optreden nog meer exclusiviteit. Zij werkt met professionele orkestbanden, speelt daarbij met een aantal nummers gitaar en percussie waaronder conga. Zij beschikt over een eigen geluid- en lichtset, zodat zij altijd als zangeres alleen een optreden kan verzorgen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling