Aliyah

Biografie Aliyah

Het Nederlandse publiek herkent Aliyah vast nog als jonge indrukwekkende talent en artieste die haar TV debuut bij Holland’s Got Talent beleefde. Haar zangtalent bleef niet onopgemerkt en het Nederlandse publiek omarmde haar meteen met als hoogtepunt het winnen van Holland’s Got Talent 2011. Na haar winnende optreden in Holland’s Got Talent is het snel gegaan met Aliyah en groeide ze in twee jaar tijd uit tot een waar ‘Youtube-fenomeen’, met video’s die miljoenen keren (+/- 35 miljoen) bekeken zijn in Nederland, België en Suriname.

De sleutel tot succes is Aliyah’s zang-, dans- en optreedt talent, in combinatie met een sterk creatief team dat haar support. In iedere videoclip die ze uitbrengt is dit terug te zien en legt Aliyah steeds weer de lat een stukje hoger. Er wordt uitsluitend gewerkt met de beste producers, filmcrews, choreografen, stylisten, visagisten en andere coaches om Aliyah’s de juiste middelen aan te reiken om volledig tot haar recht te komen en om de kwaliteit die haar fans gewend zijn te waarborgen en keer op keer te overtreffen.

Hierdoor heeft Aliyah inmiddels een grote en loyale fanbase opgebouwd en spreekt haar muziek een groot en divers doelgroep aan. Deze groep luistert dagelijks naar haar liedjes, bekijken haar clips op YouTube en volgen Aliyah intensief op Social Media. Een impressie van haar videoclips vindt op haar Vevo kanaal.

In juni 2014 debuteerde Aliyah als jonge actrice in de film ‘Heksen Bestaan niet’. In deze film speelde zij de hoofdrol en mocht zij ook de soudtrack doen voor de film. ‘Heksen Bestaan niet’ heeft inmiddels meer dan 200.000 bezoekers naar de bioscoop weten te krijgen.

Dit jaar zal Aliyah ons verwennen met meerdere singles/videoclips en een tour door Nederland.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling