Annet Dellegno

Biografie Annet Delegno

Annet Dellegno is een zangeres van internationale klasse.

Als klein meisje hield Annet al van zingen. Dat ze een bijzonder talent bezat werd al snel duidelijk; ze was gezegend met een prachtige stem.

Annet ging door met zingen en groeide uit tot een zogenaamde lyrische sopraan. Ze werd een veelgevraagd soliste. Ze trad op met koren in onder andere Canada, Amerika, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Tsjechië. Tijdens de tournees kwam ze in aanraking met het publiek. Telkens gebeurde er iets als zij zong; er sloeg een vonk over. Haar publiek werd écht geraakt. En dat raakte Annet; dat was wat ze wilde!

Om haar talent verder te ontwikkelen kreeg Annet hulp van de internationaal geprezen zangpedagoge Henny Diemer, die verbonden is aan het Utrechts conservatorium. Die samenwerking bestaat nog steeds.

Annet Dellegno treedt sinds 1998 op met een eigen sound; een toegankelijke mix van klassiek en pop, ook wel classic crossover music genoemd. Haar heldere, klassiek getrainde stem weet ze te combineren met contrasten die haar optredens uniek en boeiend maken. Melodieus, mysterieus en spannend. Ingetogen, vrouwelijk en stoer. Annet spreekt een breed publiek aan. Met haar op maat gemaakte shows staat ze op nationale en internationale podia en wordt gevraagd voor grootse openingsacts.

Annet Dellegno is een professionele en ervaren vakvrouw die beschikt over een prachtige en indrukwekkende stem, een schat aan podiumervaring, een uitstraling van wereldklasse en boven alles het vermogen om haar publiek te raken.

Annet Dellegno zorgt met hart en ziel voor een onvergetelijke ervaring!

Openingsact The Globe
Entertainment van wereldniveau; dat is The Globe. Als de enorme glanzend zilveren bol zich hoog boven het publiek opent en Annet Dellegno vanuit de kern haar publiek toezingt is de sensatie voelbaar. Onder opengesperde stalen bladen boeit Annet met stijlen die in elkaar overvloeien; van opzwepend naar ontroerend en van sereen naar bombastisch. The Globe is een genot voor het oog en het gehoor. En voor het gevoel: een ware apotheose die ráákt.

Openingsact The Dress
The Dress is een spectaculaire, sprookjesachtige openingsact waar uw gasten met open mond naar zullen kijken en luisteren. Gehuld in een zeven meter lange jurk stijgt Annet Dellegno hoog boven uw publiek uit en zingt hen toe met haar engelachtige stem. The Dress is verrassend verbluffend… betoverend magisch. Een waar hoogtepunt; de toon is gezet.

Openingsact The Cocoon
Met The Cocoon creëert Annet Dellegno een optische illusie van ongekend formaat. Ze beweegt zich vrij, gevangen in een enorme cocon. Al zingend verschijnt ze… en verdwijnt ze. De combinatie van Annet Dellegno’s betoverende stemgeluid, prachtige muziek en sprookjesachtige verlichting zorgt voor een bijzondere ervaring en een onvergetelijk schouwspel. The Cocoon verrast, verbaast en vernieuwt. Als een wonder.

Openingsact Thunderdrive
Stoer, stijlvol en stomend. Ronkende Harleys en roestend ijzer zorgen voor een ruige sfeer die de zinnen prikkelt. Als een stoere vrouwelijke gladiator betreedt Annet Dellegno zingend de vlammende arena, op een strijdwagen van de mannen van staal, van ‘Heavy Decor’. Het ijzeren geweld geeft haar stijlvolle stem een nieuwe dimensie. In een laaiend vuur smeden ‘iron artists’ van gloeiend staal een prachtig zwaard. Uw zwaard?

Openingsact Straight from the Heart
De toekomst is hier en nu. Met haar serene, zuivere stem zingt Annet Dellegno de sterren van de hemel en stráált… letterlijk! Via multicolor lasergloves bestuurt ze eigenhandig een lasershow die de grootste ruimte in een ‘handomdraai’ verandert in een futuristische wereld van licht en geluid. Opzwepende muziek zorgt voor adrenaline, en geeft je het gevoel alsof je vliegt door tijd en ruimte. Op weg naar uw toekomst? Met uw eigen tekst of logo, verwerkt in de lasershow, komt die toekomst opeens verrassend dichtbij!

Zangset
Ontmoet Annet Dellegno. Een adembenemende zangeres van internationale klasse. Met haar zuivere stem en krachtige performance maakt zij diepe indruk. Annet Dellegno tilt bekende nummers in een verrassende classic crossover uitvoering naar een nieuw level. Moeiteloos combineert ze klassiek, pop en dance met stijl en allure. Annet Dellegno biedt uw gasten een geweldige beleving die zij niet snel zullen vergeten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling