Annika

Annika biografie

Klein van stuk met een grote bos blonde haren en een dijk van een stem. Dat is Annika! Onwaarschijnlijk wat een energie deze dame in huis heeft. Super getalenteerd en ongelofelijk veelzijdig. Daardoor is Annika te boeken voor ieder evenement. Klein en intiem of juist een swingend feest.. Een bruiloft of een bedrijfsfeest, Annika maakt het compleet. Met haar grote vocale bereik en haar jarenlange podiumervaring weet Annika aan iedere gelegenheid een passende invulling te geven.

Annika is op verschillende manieren inzetbaar. Alles is mogelijk en is naar eigen wens in te vullen. Hieronder vindt u een indruk van de mogelijkheden.

Annika Solo

Met een breed repertoire kan Annika inspelen op elke situatie. Met prachtige ballads, grote klassiekers van vroeger of juist de hits van nu, Annika weet elk evenement compleet te maken met haar prachtige stemgeluid, professionele banden en brede repertoire.

Annika met akoestische begeleiding

Annika zingt samen met getalenteerde muzikanten en is zo op verschillende manieren inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een pianist met vleugel, een gitarist of zelfs een saxofonist. Ook kan Annika met een extra zanger of zangeres prachtige meerstemmige nummers ten gehore brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos en op deze manier weet Annika elk evenement perfect en naar uw wens aan te vullen.

Annika met The Motown Marbles

The Motown Marbles zijn 4 dames met dijken van stemmen die u in een geheel verzorgde professionele, en oogverblindende show mee terug nemen naar de sound van de jaren ’60 en ‘70.

Deze dames staan met hun krachtige stemmen, zwierende jurken en swingende choreografieën garant voor een wervelende avond vol muzikale hoogtepunten.

The Motown Marbles zorgen altijd voor een passend repertoire bij uw evenement. Wenst u een korte muzikale verassing of een avondvullend programma?

The Motown Marbles denken graag met u mee!

Annika met Coverband NOAH

Annika is ook te boeken met haar band NOAH. Hier staat zij als stralend middelpunt op het podium met 5 professionele muzikanten die niet alleen muzikaal een topprestatie leveren, maar ook voor genoeg spektakel en interactie zorgen. Bij NOAH dus geen meelopende tape’s en geen voorgekauwde setlijsten. Een bewuste keuze. Hierdoor kan NOAH namelijk moeiteloos inspelen op het publiek en is geen optreden hetzelfde! Al ruim 12,5 jaar maakt NOAH van elk feest een TOP FEEST!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling