Antje Monteiro

Biografie Antje Monteiro

Antje scoort wederom hoge ogen met haar nieuwe single ‘Ineens’. Ná hits als ‘Je Kent Me’ en ‘Sterker dan Ooit’ koos Antje ditmaal voor het gevoelige ‘Ineens’.

Uiteraard is Antje nog steeds te boeken voor (tape) optredens in het land. Met haar krachtige stemgeluid en divers repertoire is Antje’s optreden geschikt voor een breed publiek.

Van haar eigen (Nederlandstalige) hits tot bekende Dance Classics, en van Musical Highlights tot echte (Nederlandstalige) popmuziek.

Jarenlang was Antje hét gezicht van het KRO programma ‘Het Gevoel van…………..’ Wekelijks nam zij haar gasten mee in de muziekgeschiedenis…..

Heeft U een bedrijfsjubileum, verjaardag, bedrijfsfeest en wilt U een persoonlijke touch aan uw evenement geven?

Dan kan Antje een speciaal, op maat gemaakte show brengen waarin zij op basis van een x aantal aangeleverde jaartallen een sprankelende ‘Gevoel van…..’ tape show on stage brengt.

Succes gegarandeerd!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling