Disco Diva

Biografie Disco Diva

Met haar extravagante en kleurrijke looks is Disco Diva een bijzondere attractie op elk evenement. Haar muzikale genre is niet onder één noemer samen te vatten, de van origine sopraan zingt net zo makkelijk pop, latin, funk, soul, dance en jazz als opera-achtig repertoire.

Disco Diva is in de meest trendy clubs een graag geziene artieste, maar nu kan men daarbuiten ook genieten van een spetterend optreden. Voor iedere gelegenheid heeft zij passende songs en haar verschijning is altijd weer uiterst verrassend. Met Sonya haalt u een ware DISCO DIVA in huis!

Geboren en getogen in Amsterdam groeit Sonya op in een zeer muzikaal gezin. Ze pingelt wat op de piano en al snel blijkt dat zij veel zangtalent heeft. Op jonge leeftijd vertrekt ze naar Amerika, alwaar ze bij toeval de zanger van Shalamar ontmoet. Van hem leert ze de fijne kneepjes van het vak en zij toert al gauw als backing vocaliste met deze discoformatie rond.

De wereld van de Showbizz ligt aan haar voeten. Ze maakt kennis met mensen als ‘superfreak’ Rick James, Lionel Richie, James Taylor (Kool & The Gang), Maurice White (Earth Wind & Fire), Jody Watley en Jermaine Stewart. Met een aantal mensen van dit gezelschap werkt ze nauw samen als sessiezangeres en songwriter.

Eenmaal terug in Europa is zij een veelgevraagde achtergrondzangeres o.a. voor Boney M, the Gibson Brothers, de Heverband enz. Sonya heeft twee prachtige italiaanstalige albums op haar naam staan en zij is regelmatig in de studio’s werkzaam als sessiezangeres.

In 1998 treedt zij als leadzangeres toe tot de danceformatie “The Sunclub”. Met hun tophit “Fiesta” toert ze de hele wereld over. Na twee jaar besluit ze solo te gaan om de muziek te kunnen maken waar ze zo van houdt….DISCO! Samen met producer Typar (Sunclub, Jody Bernal) creëert ze trendy disco…oftewel: DISCO DIVA!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling