Eefje

Biografie Eefje

Eefje heeft een indrukwekkende carrière als professioneel zangeres.
Op 11-jarige leeftijd begon ze met zanglessen en is sindsdien veelvuldig op Nationale en Internationale podia te zien geweest. Eefje werd gevraagd om te zingen in een Diner Theater Show, waar ze ruim 6 jaar heeft opgetreden. In 2011 besloot zij een nieuwe weg in te slaan en dit is waar Eefje Sings is geboren. Eefje staat naast haar prachtige stemgeluid en uitstraling voor klasse, veelzijdigheid en kwaliteit. Tevens schrijft ze haar eigen songs.Daarnaast zingt ze met veel plezier in Coverband Broadway. Eefje is onder andere solo te boeken alsook in verschillende samenstellingen. Zie hiervoor de info onder het kopje ‘Eefje Sings’ op haar website: www.eefje.eu.

Van mooie ballades tot swingende dance classics, jazz tot pop, disco tot soul, jaren 50 tot top 40, hedendaagse nummers tot klassiekers, Eefje brengt ultiem luistergenot en zorgt ervoor dat zij een onvergetelijke indruk achterlaat.

Geheel in stijl zal Eefje uw evenement, bedrijfsfeest, diner dansant, receptie, opening, gala, presentatie, zakelijke bijeenkomst, beurs of ieder ander evenement, muzikaal vormgeven.
Door de jaren heen heeft zij een breed repertoire opgebouwd. Op verzoek is dit repertoire (in overleg) tevens uit te breiden. Voor haar repertoirelijst kunt u kijken op haar website bij ‘downloads’ onder het kopje ‘Media’ .Zij begeleidt zichzelf met professionele orkestbanden en heeft tevens haar eigen stijlvolle PA systeem.

Door de jaren heen heeft Eefje met heel wat getalenteerde muzikanten mogen samenwerken. Dit maakt ook dat zij inzetbaar is in welke combinatie u dan ook voor ogen heeft.
Van achtergrondmuziek tot explosief entertainment, alles is bespreekbaar.
Tevens zijn veel muziekgenres mogelijk. Zij passen zich feilloos aan en denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling