Joy

Biografie Joy

Zangeres Joy vanaf jonge leeftijd was Joy zich al bewust van haar levensmissie: Zingen en mensen met haar stem in vervoering brengen. Dat heeft Joy door al die jaren heen tot een krachtig en passioneel zangeres gemaakt. Joy is behalve een voortreffelijk zangers een prettig mens, een prachtige verschijning, een hartelijke persoonlijkheid, en daardoor een artiest met een missie, klasse en uitstraling. Naast haar jarenlange ervaring in bands, studio’s en als backingvocal is ze ook al geruime tijd de weg ingeslagen als soliste. En dat niet geheel zonder succes! Joy zet gevoelige ballades neer, kan uw feest opwarmen met heerlijke songs a la Nora Jones, maar zal u met haar overweldigende rock-voice doen verbazen wanneer ze uit haar dak gaat met nummers van Anouk, Bath Hart, Janis Joplin en nog vele anderen. Joy verzorgt optredens als tape-act, d.w.z. begeleid door een geluidsband en uiteraard met een professionele, eigen licht en geluids-set. En daarnaast is Joy ook perfect in staat zichzelf te begeleiden op keyboard en piano. Joy: Een brok dynamiek en schoonheid en daardoor ‘De One Woman Band’ voor iedere gelegenheid.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling