Laura Vlasblom

Laura Vlasblom

Laura Vlasblom is zonder twijfel een van Neerlands meest veelzijdige pop-zangeressen. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en uitstekende gevoel voor performing is ze als geen ander in staat om een zeer breed muzikaal genre met passie en overtuiging neer te zetten. Van rock tot ballad, solo of in een groep, als Laura zingt kan niemand om haar heen.

Via het VARA programma Kinderen voor Kinderen maakt Laura al op heel jonge leeftijd kennis met de showbizz. Nederland kent haar echter vooral van de meidengroep Frizzle Sizzle waarmee zij in 1986 ons land vertegenwoordigde tijdens het Eurovisie Songfestival. Na nog een aantal Top 40 hits viel de groep begin jaren ‘90 uit elkaar en begon Laura aan het opbouwen van een inmiddels indrukwekkende en zeer veelzijdige solo carrière in de muziek. Van theaterproducties als Jeans en theaterconcerten met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht tot grote Ahoy shows met René Froger; van een aantal solo singles tot een eigen pop/rockband, van nasynchronisatie van Walt Disney films tot radiojingles voor 538, Laura heeft het allemaal gedaan.

Op TV was haar deelname aan de SBS show “Sterren dansen op het ijs” 1 van de hoogtepunten van haar carriere. In 2008 en 2010 stond Laura in het theater met haar eigen theatershow “ROK”. In 2010/2011 was zij te zien in de musical Legally Blonde, waar zij de rol van kapster Paulette zal vevoor haar rekening nam.

Laura werkt al vele jaren actief mee aan zeer uiteenlopende evenementen. Zo produceerde zij voor grote opdrachtgevers maatwerkshows vol zang, dans en special effects bij productpresentaties en openingen in binnen- en buitenland. Maar ze staat ook zelf op het podium met eventacts als Back to Waterloo (ABBA repertoire), Killer Queen (Queen repertoire), Musical Vibes (Musical repertoire in een hip jasje) en Laura Vlasblom solo.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1750 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling