Marlyn (Marleen Biemans)

Marlyn (Marleen Biemans) biografie

Marlyn is in het dagelijks leven Marleen Biemans, maar op uw feest maakt u kennis met diva Marlyn! Zangeres Marlyn zingt tijdens themafeesten, evenementen, dinnershows, kerst- en nieuwjaars party’s.

Tijdens haar optredens zorgt Marlyn voor licht en geluid en zingt ze vooral discohits en soulgetinte nummers van Aretha Franklin, Tina Turner en Gloria Gaynor. Deze liedjes zijn iconisch en de stemmen van deze legendes zijn onvergetelijk. Ze zijn immers de grootste zwarte vrouwelijke soulzangeressen aller tijden!

De Amerikaanse diva Robin S, bekend van de wereldhit Show Me Love, zei het ooit al tegen haar: ‘Girl You Sing Like A Black Woman’. Een mooier compliment kan je Marlyn niet geven.

Een ding is zeker, ze heeft een unieke stem; dat is haar handelsmerk!

Marlyn verzorgt een opzwepend optreden waarbij de zangeres op energieke wijze contact maakt met het publiek waardoor haar performance op een hoger niveau komt te liggen. Diva Marlyn is een echte aanrader als special act tijdens uw feest!

Laat uw evenement opluisteren met een explosie van pure glitter en glamour en professioneel entertainment.

In een glanzend decor, en voor het oog van honderdduizenden kijkers, schitterde Marlyn bij Topper Gezocht en Thank You For The Music bij SBS6. Zelf Marlyn live zien en haar boeken voor uw feest of evenement?

Repertoire van Zangeres Marlyn

Aretha Franklin, Chaka Khan, Whitney Houston, Gloria Gaynor, Tina Turner,
André Hazes. JR, Gerard Joling, Ruth Jacott, Edsilia Rombley: dit is slechts een greep uit het repertoire van Zangeres Marlyn. Vraag naar de repertoire lijst en daag haar uit met uw favoriete nummers.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 450 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling