Mindy

Biografie Mindy

Mindy boeken is een stijlvolle keuze voor uw evenement. Muziek en zang daar is Mindy mee geboren. Als klein meisje was ze al niet van het podium weg te slaan, want op haar 12de begon ze al met live zingen. Mindy behoorde tot verschillende groepen en coverbands. Zo maakt ze deel uit van de groep Patty Cash en was ze betrokken bij projecten van diverse producers zoals Tjeerd van Zaanen, Giovanni Caminita en Raz Nitzan. Ook hoorde ze bij de band 7 Pieces, waar ze haar muzikale ei kwijt kon. In 2013 heeft Mindy auditie gedaan bij The Voice of Holland met het prachtige nummer Happiness. Helaas werd ze in The Battles uitgeschakeld, maar dat had een zeer positief effect op de zangeres. Vastberaden besloot Mindy om op eigen kracht een album te maken dat op 9 juni 2013 live voor het eerst werd gepresenteerd. Mindy boeken, dat kan als solo zangeres, als duo Jackal & Mindy en als Mindy and The Good Vibes Society. Als u geweldige live muziek wil met maar één vocalist dan is Mindy de juiste keuze. De tape act met een vintage uitstraling. Mindy zingt het repertoire van The Good Vibes Society live ‘met tape’ geheel aangevuld met nummers die perfect passen bij de sfeer van het feest. In een elegante outfit en met haar hutkoffer komt Mindy op uw evenement. De allermooist ballads, heerlijke lounge muziek of dansbare hits van toen en nu worden uit haar hutkoffer getoverd. Mindy zit al jaren in het vak dus over geluid hoeft u zich geen zorgen te maken. In de pauzes kan de vintage koffer ook voor gezellige achtergrondmuziek zorgen. Pop, rock, soul, funk… Mindy heeft alle ingrediënten voor een succesvol feest. Een blijvende herinnering en een leuke avond, daar gaat u mee naar huis als u Mindy heeft gezien.

De mogelijkheden:

Wedding / ceremonie / borrel / diner
– zangeres
– piano
– contrabas
– saxofoon
Samenstelling/omvang is in overleg mogelijk.

Akoestisch
– zangeres
– drums
– contrabas
– gitaar
– toetsen
Samenstelling/omvang is in overleg mogelijk.

Band
– zangeres
– 1 of 2 keer extra zang (zangeres e/o zanger)
– gitaar
– basgitaar
– toetsen
– saxofoon
– trompet
– percussie
– drums
Samenstelling/omvang is in overleg mogelijk.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling