Myrte Buys

Biografie Myrte Buys

Myrte Buys is geboren in 1981 te Nijmegen. Ze heeft zang jazz/lichte muziek gestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam en Zwolle waar ze o.a. les gehad heeft van Ronald Douglas, Astrid Seriese en Sylvi Lane.

Tijdens haar studie begon ze al als zangeres bij ‘ the Glenn Miller orchestra’ waar ze als solist op diverse grote podia heeft gestaan zoals het concertgebouw in Amsterdam, de Berliner Philharmonie en het Konzerthaus in Berlijn. In 2005 was ze 1 van de finalisten van het Nederlands Jazz Vocalistenconcours. Uit het juryrapport: heel mooi geluid; mooie uitvoering van ‘ With Every Breath I Take’; sympathieke uitstraling.Haar debuut album ‘Pretty Eyes’ is in 2006 van de grond gekomen en werd goed ontvangen.

Myrte gaf een aantal jaren zangles aan de Vocal Academy in Koog aan de Zaan waar ze met veel plezier gewerkt heeft. Inmiddels geeft ze ook in Oss zangles naast haar privé-zanglessen in Amsterdam. Ook heeft ze als zangcoach gewerkt bij tv series zoals Dr. Cheezy van de VPRO. Tevens treedt ze regelmatig op met haar eigen band en zingt ze o.a. backing-vocals bij Simon Feenstra.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling