Nikki Kerkhof

Biografie Nikki

Nikki werd geboren op 21 december 1983 in Sint Oedenrode en had een Canadese vader en een Australische moeder. Volgens haar moeder neuriede Nikkie al de mooiste melodieën voordat ze überhaupt kon praten. In Perth, Australië, verhuisden Nikki en haar ouders naar Perth, Australië, en daar ontdekte Nikkie haar liefde voor muziek.

Zingen en dansen waren haar favoriete hobby’s en ze deed mee aan verschillende talentenjachten in Australië. Uiteindelijk resulteerde dat in een jonge kinder pop-groep: “Mini-pops”. Na 3 jaar besloten haar ouders terug te keren naar Nederland, waardoor Nikkie helaas uit deze groep moest stappen. Op haar 15de was Nikkie lid van haar eerste band en daar ontwikkelde ze haar zangstem en haar stage performance mee. Het leukst hiervan vond ze toch het entertainen van het publiek. Na dit avontuur speelde Nikkie in verschillende bands, schreef haar eigen liedjes, zette jam sessies op en deed alles op het gebied van muziek. Uiteindelijk resulteerde dit in een auditie voor Idols!

Op 1 maart 2008 won Nikkie de grote finale van Idols, deze aflevering is bekeken door 3 miljoen kijkers. Haar zangcarrière begon te lopen als een trein en ze had optredens door heel Nederland. Haar eerste single kwam binnen op nummer 1 in de Nederlandse Top 40. En na 9 maanden was haar eerste album een feit, scoorde 2 hits, en toerde door Nederland met haar band. Ze trad op grootste festivals op. Daarnaast nam ze de 3FM award voor ‘Beste nieuwkomer van 2009’in ontvangst.

Na wat tegenslagen (poliep op haar stemband) heeft Nikkie nu eindelijk meer rust en is ze druk bezig met het schrijven van een nieuw album dat eind 2013 moet uitkwam.

Ze had een lange break van de muziek business en is helemaal klaar voor een grote comeback!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling