Oes

Oes biografie

Oes is een geboren entertainer en maakt van elke show een feest met haar positieve vibes en flinke dosis energie. Beïnvloed door artiesten als Major Lazer en Beyoncé kenmerkt haar werk zich door dansbare beats, knallende choreografieën en sterke lyrics: “Ik hoop dat mensen zich zelfverzekerd en happy voelen als ze luisteren naar mijn muziek, naar m’n show kijken en zelfs als ze door m’n social media scrollen.

Doen waar ik van hou, is alles voor me. Het leven is te kort om dingen te doen of met mensen te zijn die je niet happy maken. Wees jezelf, hou van jezelf en own je happiness. Je verdient het.”

De krullenbol heeft gewerkt met artiesten zoals Kraantje Pappie, Bizzey en STUK. Ze deed auditie voor The Voice Of Holland in 2017 waar geen jurylid draaide voor haar zelfgeschreven Nederlandstalige versie van Despacito. Dit ontmoedigde haar niet en ze ging door met het waarmaken van haar dromen. In 2018 bracht DJ en producer Kwambo ‘Get Up’ uit, gezongen en geschreven door Oes.

Deze Engelse song verscheen in Spotify’s Viral 50 Germany en belandde op nummer 1 in de Beatport Reggae / Dancehall / Dub Top 100. Dit gaf de zangeres zo’n boost dat ze zich volledig is gaan focussen op Engelstalige muziek.

In januari 2019 presenteerde Oes tijdens Grunnsonic, een talentenprogramma in samenwerking met Eurosonic Noorderslag, haar zelfgeschreven Engelstalige repertoire voor het allereerst. Hierover schrijft 3voor12: “Powervrouw Oes is een verschijning op het podium.” Hierna trapte Oes het festivalseizoen af op het Bevrijdingsfestival Groningen op het Urban/SENA Performers Podium en vierde zo samen met duizenden mensen onze vrijheid.

En vrij is hoe iedereen zich zou moeten voelen volgens de zangeres. Vrij om te doen waar je van houdt. Vrij om te zijn wie je bent. Die overtuiging is ontstaan nadat Oes als tiener door een donkere periode ging waarin ze te maken kreeg met huiselijk geweld, geestelijke mishandeling en eenzaamheid. “Een week voor mijn 20e verjaardag werd ik moeder van een prachtig meisje.

Ze vulde mijn hart met liefde en geluk, iets wat ik erg miste de jaren daarvoor. Ik realiseerde me toen dat dit kleine wezentje, en elk ander persoon op aarde inclusief ikzelf, alle geluk van de wereld verdient. Dus ik ging weg bij mijn vreemdgaande vriend en ging verder als alleenstaande moeder. Het was pittig in combinatie met werken, studeren en mezelf ontwikkelen als artiest.

Maar ik droomde er al zo vreselijk lang van om zangeres te worden, dat het de struggle helemaal waard was als ik bekijk waar ik nu sta.” En dus maakte ze het haar missie om haar hart te blijven volgen en andere te laten zien dat het veilig is om hun hart te volgen. Hoewel haar levensverhaal in haar songteksten naar voren komt, zijn het geen zware liedjes.

Zoals ze zelf zegt: “Als ik een beat hoor en erop wil dansen, is het een match. I’m here for the good vibes!”

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling