Patricia van Haastrecht

Patricia van Haastrecht biografie

Patricia is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Zij volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer.

Zij volgde lessen & workshops in spel (o.a. Jeroen Krabbé, Frederik de Groot en Lieneke le Roux) en masterclasses van o.a. Arjan Ederveen, Frans Mulder en Inge Ipenburg (cameratechniek). In 2015 behaalde zij de opleiding Complete Vocal Technique (CVT) intensive course in Kopenhagen.

Theater

Patricia speelde de afgelopen jaren diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen waaronder Peter Pan (2016/17 bijrol Mrs Darling), Vals (2016/17 hoofdrol Abby), Ordinary Days( 2015/16), Een Zaanse Kerst (2014) en Ode aan Wilmink & Bannink ( 2014 onder regie van Fred Florusse).
Daarnaast was zij te horen in de RTL Events productie Pandora en Toon, Liedjesman, theatervoorstelling van Maurice Hermans met de liedjes van Toon Hermans (tot en met 10 december 2017). Ook was Patricia te zien in de All You Need Is Love Kerst uitzending van 2017.

Prijzen

2017: Musicalworld nominatie voor doorbraak.
2010: Winnares Jos Brink Genesius Penning (uit handen van Simone Kleinsma).

TV/Film

Als (stem)actrice is Patricia te horen en te zien in verschillende commercials (o.a. ANWB, Verkade).

Solo

Na het afronden van haar opleiding in Kopenhagen geeft Patricia haar eerste soloconcert waarbij ze haar veelzijdigheid laat zien en horen, van musical (Defying Grafity uit Wicked) tot klassiek. En van pop classics van Queen (Somebody to love) tot Celine Dion & Barbra Streisand (Tell Him) naar het door haar zelfgeschreven stuk ‘I’m here’.

The Voice Of Holland

Patricia deed in 2018 mee aan The Voice Of Holland. Haar blind audition-nummer ‘Rise Up’ is inmiddels bijna 3 miljoen keer bekeken op YouTube. Ze wist de finale van de talentenjacht te behalen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling