Paula Snoeren

Biografie Paula Snoeren

Haar krachtige, adembenemende stem komt recht uit het hart en laat een diepe indruk achter bij elk publiek dat zij toezingt. Met een spontane en zeer persoonlijke presentatie is zij als geen ander in staat om binnen korte tijd iedereen in vervoering te brengen. Geen muziekstijl is haar vreemd. Of het nu ingetogen of spetterend is, deze diva staat garant voor een onvergetelijk, origineel, en bovenal zeer interactief optreden!.

In 1999 is Paula Snoeren via Endemol / Wentink Events uitverkoren om een hoofdrol te vertolken in het theater van de Efteling. Jarenlang schitterde zij aldaar, zingend, als “kleine zeemeermin” boven de hoofden van honderdduizenden bezoekers aan deze show in meer dan zevenhonderd voorstellingen! Deze kindermusical ontving in datzelfde jaar the “big ‘E’ award” voor de beste show van alle themaparken ter wereld! In 2002 kon ieder haar bewonderen als zangeres/actrice in meer dan driehonderd theatervoorstellingen met illusionist Hans Klok . In 2004 vertolkte ze wederom een van de hoofdrollen in de theatershow van de Efteling, dit keer met tegenspeler Jim en met Marieke van Idols 2003. Deze show is overigens in 2003, met Paula in een hoofdrol, wederom bekroond met de “big ‘E’ award”.

Het was ook Paula Snoeren die duizenden mensen toezong tijdens de opening van het EK voetbal, de huldiging van de Olympische spelen medaille winnaars van Sydney en Athene en de kampioenschappen van PSV. Veelzijdig als zij is werkte ze o.a. met Gordon, Replay, Do, Ingrid Simons, Dolf de Vries, Arno Kolenbrander, Timeless en met het begeleidings-orkest van o.a. Trijntje Oosterhuis o.l.v. Stephan Geuzebroek

Paula Snoeren is bij uitstek geschikt als hoofdact tijdens uw bedrijfsfeest, privé party, bruiloft of evenement. Een dynamisch en interactief optreden van ca. 40 minuten met disco dance-classics, lots of soul, maar ook hedendaags repertoire.

Maar ook tijdens uw opening of presentatie, zakelijke bijeenkomst, gala, business- en golfdag, of bij huwelijksceremonie of uitvaart zal zij de juiste toon weten te zetten. Hiervoor heeft zij nog een adembenemend easy listening programma samengesteld wat u eventueel kunt aanvullen met een live jazztrio of een extra zanger (zowel lichte muziek als klassiek) voor mooie duetten op topniveau!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling