Robin Martens (Rikki de Jong – GTST)

Biografie Rikki (GTST)

Rikki de Jong (gespeeld door Robin Martens) is een personage in Nederlands best bekeken serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Momenteel gaat het haar als zangeres voor de wind in het fictieve stadje Meerdijk: ze leeft het glitter & glamour leven van een popster, maar ontdekt ook de keerzijde van het succes.

Rikki heeft inmiddels al drie singles op haar naam staan waarvan Waar Ben Jij zelfs de nummer 1 positie bereikte in maart. Het optreden van Rikki is een 20 minuten durende show met uiteraard haar eigen hits bekend uit de serie, en wordt aangevuld met bekende hits uit de Top 40. Daarnaast is ze beschikbaar voor een korte Meet & Greet. De rol van Popster Rikki wordt vertolkt door actrice Robin Martens.

Na het behalen van haar VMBO diploma had Robin Martens de moeilijke taak te kiezen voor de Dans academie of de opleiding filmacteur aan het Mediacollege in Amsterdam. Voor dit laatste heeft zij uiteindelijk gekozen mede dankzij haar ervaring in Carry Slee’s boekverfilming Radeloos. Naast haar passies voor zang, dans en acteren doet Robin ook modellenwerk. Ze heeft onder andere modereportages gedaan voor de bladen “Fancy” en “Vriendin”. Robin is een groot, all-round, artistiek talent die haar talenten heel goed en serieus weet te gebruiken.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1995 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?