Rochelle

Biografie Rochelle

Rochelle Perts is een bijzondere zangeres zoals Nederland ze nog maar weinig gezien heeft. In 2011 won ze op achttienjarige leeftijd X-Factor met haar cover van No Air, die de tweede plaats in de Top 40 bereikte. Sindsdien heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een eigen stijl. In de afgelopen jaren heeft de uit Helmond afkomstige muzikante zich gevestigd in Amsterdam en is daar volledig ingeburgerd in de scene.

Haar grootste wapenfeit tot nu toe is Shotgun, één van de grootste hits van Nederlandse bodem die nog steeds records breekt. De single werd door Cimo Fränkel voor Rochelle geschreven. Voor de productie werd Yellow Claw ingeschakeld, en het nummer kwam uit bij één van ’s werelds grootste onafhankelijke platenmaatschappijen, Spinnin’ Records. Op de track werken de snoeiharde beats van Yellow Claw en Rochelle’s unieke stemgeluid met een rauw randje perfect samen.

Nadat Shotgun de Nederlandse Top 40 binnenstormde, spreidde het zich als een olievlek uit over Europa. Zo kon het nummer rekenen op flinke airplay in onder andere België, Griekenland, Armenië, Turkije en Azerbeidzjan, en kwam het in verschillende landen terecht in de iTunes top 10. Met anderhalf miljoen plays op Soundcloud en het oppikken van het nummer door Sirius XM, één van de grootste radiostations in de VS met meer dan 25 miljoen luisteraars, kan er met recht gesproken worden over een wereldwijde hit.

Naast het schrijven en maken van muziek, is Rochelle ook actief in de modewereld en werkt ze samen met jonge, frisse designers. Door haar opvallende en interessante look wordt ze regelmatig gevraagd als model. Als opkomend fashion icoon deed ze al foto shoots met onder andere L’Officiel en is ze te vinden in het fotoboek TAT TOO van Krijn van Noordwijk. Waar haar zangstem warm en fris is, zoekt Rochelle binnen de mode juist de donkere kant op, waarbij haar mysterieuze persoonlijkheid op de voorgrond staat.

Rochelle is een unieke en artistieke dame, met een flinke dosis muzikaal talent, een enorme persoonlijkheid en een bijzondere stijl.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling