Sandra Mooy

Sandra Mooy biografie

De Noord-Hollandse Sandra Moo heeft in de loop der jaren een aardige schare fans weten te verzamelen; mensen in allerlei leeftijdscategorieën die zich aangetrokken voelen tot haar stem en uitstraling.

Met haar gevarieerde repertoire, haar unieke en krachtige stem en met een hoog entertaingehalte bereikt Sandra Mooy een breed publiek. Ze wordt dan ook veelvuldig geboekt bij allerlei evenementen: (country) festivals, (besloten) clubs, Pasar Malams, Grand Cafés, bedrijfs- en privéfeesten.

Ze weet een breed publiek te bereiken met een allround en zeer aansprekend repertoire. Een repertoire dat varieert van country, rock ’n roll, swingende dansmuziek en prachtige ballads – in het Engels, Nederlands, Spaans en Indonesisch – tot Nederlandstalig.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling