Sharon Kips

Biografie Sharon Kips

Sharon Kips werd in 2010 benaderd om mee te doen aan een nieuw seizoen van Popstars als Mystery Popstar. In eerste instantie reageerde ze terughoudend op deze uitnodiging aangezien ze al heeft meegedaan aan X-Factor (2006 – 2007), maar terugdenkend aan het plezier dat ze had tijdens dat X-Factor avontuur besloot ze om mee te doen en de eventuele kritiek voor lief te nemen. Ze was dan ook erg verrast en dankbaar dat ze als derde mocht eindigen. Ze had niet verwacht dat het publiek haar zo ver zou laten komen. Naast een erg drukke en gezellige tijd heeft haar deelname aan Popstars er ook voor gezorgd dat een heel nieuw publiek kennis maakte met haar. Vooral haar vertolking van “House for sale” en “Margherita” maakten indruk op het publiek en de jury.

Na het Popstars avontuur brak een periode aan van veel optredens. Tussen de optredens door werd er gewerkt aan een nieuw Nederlandstalig album. Maar dit project werd begin 2012 in de koelkast gezet, omdat Sharon besloot om te werken aan een Gospelalbum. Dit album kwam eind juni 2012 uit en heeft Sharon weer helemaal op de kaart gezet in “Gospel Nederland”. Een tour bestaande uit 24 optredens volgde en “Amazing Grace” was een van de beter verkopende Gospel albums in Nederland.

Tijdens de tour werd ook weer gewerkt aan het Nederlandstalig album en eind 2012 was het zover. “Groei Maar” is Sharons eerste Nederlandstalige album dat bestaat uit tien nummers. Twee covers, een bewerking en zeven nieuwe nummers. Het album is persoonlijk en laat duidelijk zien welke muzikale weg Sharon in is geslagen.

Het is alweer zes jaar geleden dat Sharon de eerste editie van X-Factor won en de muzikale reis is niet altijd even makkelijk geweest, maar met “Amazing Grace” en “Groei Maar” heeft Sharon laten zien wat voor soort zangeres ze wilt zijn. Een zangeres die gewoon haar verhaal wilt vertellen aan een ieder die ernaar wilt luisteren. Of het nu is met een urban band als OnVibe of gewoon puur en akoestisch met de band van Groei Maar. Sharon heeft er zin in en is vastbesloten om nog veel van zich te laten horen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1995 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling