Sigrid Hof

Biografie Sigrid Hof

Een dijk van een stem en een imponerende uitstraling vormen het handelsmerk van Sigrid Hof. Het podiumdier Sigrid is een artiest met veel talenten. Haar brede repertoire reikt van Klassiek, Musical, Jazz, Easy-listening tot Soul, Pop en eigen nummers. Sigrid kan alles met haar stembanden: van het aantikken van een intieme snaar tot temperamentvol uithalen.

In de loop der jaren heeft Sigrid diverse shows ontwikkeld voor bedrijfsfeesten, evenementen en theater. Veelzijdige acts, gevoelige ballads, swingende nummers en veel humor passeren daarbij de revue. Voor haar legendarische Heilsoldate-act wist zij in 1999 de ‘Populariteitsprijs voor meest verrassende Act’ in de wacht te slepen.

Interactie met het publiek staat bij Sigrid hoog in het vaandel . Het aanslaan van de juiste toon is een kunst die zij tot in de puntjes verstaat. Ook is zij in staat om in te spelen op uw specifieke wensen en treffende teksten te schrijven over een bepaalde persoon of over uw bedrijf.

Sigrid is tevens te boeken met diverse acts.

Heilsoldate Gedurende circa 15 minuten loopt Sigrid – verkleed als Leger des Heils soldate-, rond tussen de gasten en collecteert zij voor het goede doel. Plots stapt zij de bühne op en bedankt zij alle mensen voor hun gulle giften. Binnen enkele seconden vindt er vervolgens een metamorfose plaats en daar staat de aantrekkelijke zangeres Sigrid, die een even dans- als herkenbaar repertoire brengt dat iedereen zal aanspreken: van Whitney Houston tot The Weather Girls en Tina Turner, zelfs de titelsong van The Phantom of the Opera (in overleg) brengt de klassiek geschoolde Sigrid op schitterende wijze ten gehore! Sigrid kan eventueel, bijgestaan door haar twee ‘Surprises’, (een zeer verrassende aanvulling op de act) een nog gevarieerder programma ten gehore brengen. De backingvocals/danseressen verschijnen op het moment van de metamorfose en maken dat de verbazing en verwondering bij uw gasten tot een topniveau stijgen. Tijdens de show zullen ‘De Surprises’ uw gasten versteld doen staan door steeds in andere, creaties ‘op te duiken’. Kortom: klasse, zoals u van Sigrid gewend bent, met een verrassinkje of twee extra!

Sigrid & Bodyguard Als de surprises (twee danseressen), verkleed als bodyguard door de zaal het podium betreden, wordt Sigrid via een voice-over aangekondigd en verschijnt zij als een ware diva. Tijdens het eerste lied ondergaan de Surprises een metamorfose en binnen enkele seconden staan daar twee aantrekkelijke danseressen, waarmee Sigrid een herkenbaar repertoire brengt dat iedereen zal aanspreken. De surprises staan garant voor een kleurrijk spektakel vol dans, zang, mimiek en aanstekelijke vrolijkheid.

Kristallen Hart Een prachtig Swarovski kristallen hart wat Sigrid al zingende weggeeft. Het hart kan symbool staan voor liefde; bijvoorbeeld tussen een bruidspaar, bij vriendschap, in werkrelaties; bijvoorbeeld bij een jubileum of gewoon een liefdevol gebaar naar iemand etc. Ook kan het hart door Sigrid aan een willekeurig iemand uit het publiek worden overhandigd met de vraag of die deze wil doorgeven aan iemand anders die hij/zij het hart gunt. Zo gaat het hart dan van hand tot hand totdat Sigrid haar lied (tussen het publiek) beëindigd. Diegene die dan het hart vasthoudt mag het houden. Uit ervaring blijkt dat deze persoon vaak degene is die dit cadeau het meest verdient.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling