Sylvia Samson

Biografie Sylvia Samson

Zangeres Sylvia Samson is een mooie warme vrouw met een heldere krachtige veelzijdige stem. Zij zingt met gemak van Celine Dion en Lara Fabian naar Tina Turner en Aretha Franklyn. In de afgelopen jaren heeft Sylvia Samson bewezen een zangeres van uitzonderlijk niveau te zijn. Zo heeft zij o.a. samen gewerkt met Rene Froger, Lee Towers, Ruth Jacott en het Rosenberg trio. In totaal heeft Sylvia Samson 4 singles uitgebracht en is er een dvd verschenen met Rene Froger Live in Ahoy. Daarnaast is Sylvia Samson regelmatig te zien in diverse dinershows door heel Nederland. Naast haar optredens in diverse shows is Sylvia Samson ook beschikbaar voor uw feest of evenement. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Een specialiteit van Sylvia zijn haar shows bij een huwelijksceremonie.

Werkwijze Huwelijksceremonie
Speciaal voor tijdens uw huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis of in de kerk kunt u kiezen uit een uitgebreide repertoire lijst van ‘love songs’ die u hieronder kunt na lezen.

Wat kunt u verwachten?
Sylvia Samson zingt bij binnenkomst van het bruidspaar haar eerste nummer. Na het ‘JA’ woord het volgende nummer en bij het feliciteren het laatste nummer.

Wat zijn de mogelijkheden?
Sylvia kan uw ceremonie met een professionele orkest band, een gitarist of een pianist muzikaal omlijsten. Het voordeel met pianist is, dat u minder afhankelijk bent van het standaard repertoire en dat opmaat het nummer wat langer of korter gespeeld kan worden.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling