Sandy Goeree

Biografie Sandy Goeree

Idols Star Sandy Goeree presents a tribute to:
Anneke Grönloh, Bonnie St Claire, Corry Konings, Zangeres Zonder Naam, Tina Turner en vele andere!!!

De 29 jarige Sandy Goeree, bekend van Idols vierde editie is back to the roots. Na ruim 10 jaar de frontvrouw van Diep Triest te zijn geweest bewijst Sandy met haar one women show dat de hele tent op de kop gaat met haar verbluffende acts en verkleedpartijen.

In een ijzingwekkend tempo worden diverse artiesten op een komische manier gepresenteerd zowel visueel als vocaal, met de allergrootste meezingers die men graag hoort zet Sandy gegarandeerd de gehele tent op zijn kop.

De auditie van Sandy bij Idols ging niet onopgemerkt voorbij, de woorden van Gordon: Sandy is één brok dynamiek zijn dan ook compleet vertaald in haar show. De gehele show duurt ca. 30 minuten met een toegift van ca.10 minuten. Perfect voor tentfeesten, bedrijfsfeesten en discotheken.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling