Alexander

Alexander biografie

Het grootste repertoire voor jong en oud: u bepaalt wat er gespeeld wordt en hoe hard het gaat.

Met namen als Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, The Corona’s, Twarres, Bonetti-Music en Great Piano’s op zijn cv, is Alexander in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer.

Alexander speelt voor u een repertoire in maar liefst 10 talen en een veelvoud aan stijlen. Kan dus de sfeer moeiteloos aanpassen aan uw etablissement en publiek. Wilt u een knallend feest? Easy listening? Modern? Goude oude? Dak eraf? Gezellig? Loungy? Spetterend? Het kan allemaal.

Uitbreiden? Dat kan! Alexander heeft een enorm netwerk en kan dus garant staan voor de beste musici. Of u nu een duo, een trio, een kwartet of een volledig orkest wilt. Of u een zangeres (of vier?), of een gitarist of een saxofonist of een drummer als aanvulling wilt. Alles kan: show en muziek op maat!

Zing mee! Ú bepaalt voor een groot deel wat Alexander ten gehore zal brengen. Hij is namelijk dol op verzoekjes!! U geeft aan of u Robbie Williams wilt horen, Hazes, Queen, Ed Sheeran, Eros Ramazzotti, Rock, Pop, Dance Classics Latin, of iets uit de Top 40… Zo wordt ieder optreden van Alexander een unieke ervaring waarbij u luidkeels mee mag zingen. Nee… zál zingen!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 660 (excl. btw)

Bereikbaar, correct, duidelijk, vriendelijk en attent.

Van A tot Z een uitstekende ervaring en dito optreden van de artiest. Bij het volgende feest zal ik zeker weer een beroep op Jannie doen.
- BOVENKARSPEL
49 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling