Bart van der Stelt

Biografie Bart van der Stelt

Bart van der Stelt is geboren op 15 november 1989 in Raamsdonksveer, woonachtig in het Brabantse dorpje Dussen.

De hobby van Bart is altijd muziek geweest. Van jongs af aan deed Bart mee aan verschillende play-back shows in het dorp, waar hij samen met een vriendin menig keer de eerste prijs in de wacht sleepte.

Sinds 2008 is Bart begonnen met het meezingen van verschillende liedjes. Hij heeft een aantal keer met succes bij verschillende gelegenheden gezongen, zoals bij de voetbalkantine, het timmerdorp, de kermis en op verschillende feestjes en partijen.

Vanwege dit succes is het balletje aan het rollen gegaan, alles heeft Bartin het werk gesteld om zijn droom te laten uitkomen: zingen!

Niet lang daarna kwam in eigen beheer zijn eerste single ‘He lieve schat ga met me mee’ uit. Via de bekende producer André Kooiman kwam Bart uit bij Hans van Aalst , deze zag direct dat Bart talent heeft.

De single van Bart ‘Ik wil jou voor het leven’ is Bart zijn eerste landelijke release met twee super feestliedjes, die je nu al in de zomerse sferen brengen.

Anno 2011 brengt de single “Jij bent een mooie meid” weer een stap dichter bij zijn droom.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling