Bastiaan Ragas

Biografie Bastiaan Ragas

Bastiaan zong als tieneridool in de boyband Caught in the Act en verkocht 12 miljoen platen in Europa en Azië.

Hij schitterde als Radames in de succesvolle musical productie Aida en ontving een musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol. Verder vertolkte hij de hoofdrol van D’Artagnan in de succesvolle musical productie 3 Musketiers. Verder schreef en coproduceerde hij drie solo albums.

Hij speelde hoofdrollen in films als Sportman van de Eeuw, de met internationale prijzen bedolven Familie film De Indiaan en het met een Gouden Kalf bekroonde film Escort. Ook was hij te zien in succesvolle series als Gooische Vrouwen en All Stars.

Hij trad op in het theater als gast bij Liesbeth List, Nightwriters, Mike en Thomas en met zijn eigen theatershow en de ‘TCB Elvis Band’ veroverde hij de theaters in Nederland en België. Hij speelde samen met Rick Engelkes en Saskia Temmink in het klassieke stuk ‘Bedrog’ van Harold Pinter onder regie van Peter de Baan.

Bastiaan presenteerde het TV programma ‘Eye opener’ voor Veronica, Staatsloterij Zomershow voor RTL4, Miss Nederland verkiezing 2008 en de Dinnershow of Dreams van Frank Wentink. Naast zijn werkzaamheden als zanger, presentator en acteur is hij ook te horen als voice-over bij talloze televisie programma’s en is hij de vaste zenderstem van Radio 2.

Over zijn eigen ervaringen als vader van vier kinderen verscheen in 2011 de bestseller ‘Maar je krijgt er wel heel veel voor terug’, waarin Bastiaan herkenbaar, ironisch en lekker leesbaar de perikelen van het vaderschap beschrijft. Het is binnen een jaar toe aan de vierde druk. In het najaar verschijnt een tweede boek van zijn hand. Hij is ook de vaste columnist voor het blad Flair.

Bastiaan was te zien in de VPRO-drama serie Beatrix, Oranje onder Vuur als prins Willem-Alexander naast Willeke van Ammelrooy (Beatrix), Katja Herbers (Maxima) en Eric Schneider als Bernhard.

Bastiaan speelde in de met door recensenten met sterren bedolven ‘Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt.’ gebaseerd op Kluuns bestseller. In deze cabaretcomedy voorstelling wordt de vrouwelijke rol afwisselend gespeeld door Dorien Haan en zijn eigen vrouw Tooske Ragas. Veldhuis en Kemper schreven samen met Bas de muziek.

Als theaterproducent ‘De Rode Boksbal’ is hij verantwoordelijk voor Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt en voor de theaterbewerking van bestseller “Haantjes” van Kluun. In het theater te zien met Daniel Boissevain in de hoofdrol, het script en regie is van Dennis vd Ven (Jurk, Neonletters).

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling