Bennie Solo

Biografie Bennie Solo

Met de top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo haalt u een avondje (korter of langer!) top entertainment in huis.

Maar niet alleen in huis! Ook op de camping, het balkon, in de feesttent, het buurttheater, tijdens het straatfeest, op uw trouwlocatie, bij een personeelsfeest, een productlancering of… vult u zelf maar in.
Met Bennie Solo haalt u een totaalgebeuren binnen!

Een knettergekke, wervelende en complete show met muziek, licht, spelletjes, effecten en vooral tomeloze, spraakmakende humor en pret.

Bennie Solo is avondvullend te boeken met zijn Nederlandstalige Bennie Solo Show. Maar ook met zijn act van 1 x 40 minuten is hij inzetbaar op uw evenement.
Bennie Solo als interactieve DJ op uw feest, behoort ook tot de mogelijkheden. Inclusief licht- en geluidsset bespeelt hij vanachter zijn DJ booth de gasten op de dansvloer.
Bennie Solo is de ideale presentator met een grote dosis humor, waarbij een invulling met diverse ‘zangsets’ tot de mogelijkheden behoort.

Bennie is tevens frontman van De Sjonnies.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling