Dario

Biografie Dario

Dario werd geboren op 30 december 1963 en begon te zingen op zijn 21e jaar. In het jaar 1996 begon Dario met beats onder bestaande nummers te zetten. Het eerste nummer waar dit mee gebeurde was ‘Zij gelooft in mij’ en al snel volgde het nummer ‘de Clown’. Dit werd een groot succes en maar liefst 2 albums wist Dario vol te zingen met covers in een nieuw jasje. Een nieuw tijdperk van Apres Ski was geboren!

Na een aantal jaren zulke nummers te hebben gezongen werd het tijd voor iets anders. Na zijn real life soap bij SBS6 ging Dario in 2007 de Heineken Music Hal in voor een mega concert. Dit was het begin van een nieuw tijdperk met eigen nummers als ‘Je hoeft me niet te zeggen’ en ‘Laat me leven zoals ik ben’. Inmiddels heeft Dario al 5 albums, 3 dvd’s en vele singles uitgebracht.

In 2010 gaf Dario een concert in Claus Event Center te Hoofddorp ter gelegenheid van zijn 25 jaar artiest zijn. In al deze jaren heeft Dario vele duets gezongen met artiesten als Imca Marin, George Baker, Jan Vayne, Suger Lee Hooper en Deff Rhymz.

Tijdens de opnamen van ‘Meeuwis en de Mol maken vrienden’, welke uitgezonden is op 12 november 2014, kwam het idee van Guus Meeuwis om Dario een nummer van zijn repertoire te laten opnemen met de titel ‘Ik ook van Jou’. Dit nieuwe nummer zal begin januari uitkomen en is weer ouderwets omgebouwd tot een Dario nummer. Ook werkt Dario op dit moment aan zijn nieuwe album, welke medio 2015 zal uitkomen. Dit album zal wederom vol staan met allemaal gezellige meezingers.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling