De Swinging Maurice Show

De Swinging Maurice Show biografie

De Swing Maurice show is Avondvullend en is zeer geschikt voor een bruiloft, personeelsfeest, café, bedrijfsevenementen en festivals. Ook pauze muziek kan geregeld worden mocht er geen DJ zijn.

Het programma bestaat uit 3 of 4 sets van 30 à 40 minuten. Maurice gaat voor de oude bekende hits die iedereen kent, deze muziek zal nooit uitsterven, iedereen kan zich ermee identificeren dus er zit voor iedereen wat bij.

Houd u van Disco, dance classics, Rock and Roll, Easy listening, Nederlandstalige hits van toen en nu uit de jaren 60, 70, 80, 90 aangevuld met hits van nu? Dan zit u bij Maurice goed. Tussen de sets door wordt gezorgd voor pauze muziek.

Hoe ziet doorgaans een feestavond eruit? Alle sets duren ongeveer 40 minuten. De pauzes worden ingevuld met muziek vanuit de computer (mits er wifi aanwezig is).

  • De 1ste set dan houden we het een beetje rustig, dit noemen we de inloop set. Iedereen kan dan rustig elkaar gedag zeggen en wennen aan de live muziek.
  • De 2de set dan begint het al wat meer te swingen en zijn de mensen al een beetje gewent aan de live muziek.
  • De 3de set gaan de voetje van de vloer en is de avond al in volle gang.
  • De 4de set gaan we met zijn allen uit ons bol en zijn we lekker aan het swingen/ dansen en werken we naar de grote finale.

Nu is het ook zeker zo dat we goed kijken wat voor groep mensen we voor ons hebben. Want het kan ook zomaar zijn dat het publiek zoiets heeft van we gaan meteen voor feest. Zo flexibel als Maurice is, zal hij meteen zijn repertoirekeuze aanpassen en een tandje bij schakelen. Dat kan ook makkelijk want Maurice werkt met een laptop waar alle liedjes in staan en die hij zelf bediend. Het voordeel hiervan is dat hij niet met een vaste volgorde qua liedjes werkt en de avond kan invullen zoals het op dat moment aanvoelt.

Ook kunt u ervoor kiezen om één van de andere shows van Maurice Andreas bij te boeken, zoals Maurice akoestische One Man Show (gitaar en zang), De Elvis show of de Maurice 70s en 80s show! Laat u informeren wat er bij uw feest past!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 600 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling