Dennis van Aarssen

1 hot item
Plus 1 hot item
Plus 2 hot item
Plus 3 hot item

Dennis van Aarssen biografie

Dennis is een zanger die qua muzikaliteit van allerlei markten thuis is. Van Nederlandstalige meezingers tot the Great American Songbook en van originele nummers tot herkenbare covers. Hij voelt zich het meest thuis in de jazz: Frank Sinatra en Michael Bublé zijn zijn echte voorbeelden.

Zijn favoriete album is ‘Swing When You’re Winning’ van Robbie Williams. Door dit album en het legendarische bijbehorende concert in the Royal Albert Hall is hij op jonge leeftijd verliefd geworden op het jazz-genre.

Sinds 2017 is Dennis frontman van de Amsterdamse band ‘Het Pakt’. Deze band schrijft heerlijke, Nederlandstalige poprock-nummers. In 2018 brachten ze hun debuutsingle ‘Nieuwe Dag’ uit en verscheen op Spotify het eerste album, genaamd ‘Ons’.

Zijn solocarrière begon op YouTube vorm te krijgen. Door regelmatig covers op te nemen en online te zetten, groeide zijn passie en ervaring voor muziek. Je hebt hem kunnen zien bij de talentenjachten ‘Toppers Gezocht’ op SBS6 en daarna wist hij de finale van The Voice Of Holland te behalen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Bereikbaar, correct, duidelijk, vriendelijk en attent.

Van A tot Z een uitstekende ervaring en dito optreden van de artiest. Bij het volgende feest zal ik zeker weer een beroep op Jannie doen.
- BOVENKARSPEL
49 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling