Duncan Laurence

1 hot item
Plus 1 hot item
Plus 2 hot item
Plus 3 hot item

Duncan Laurence biografie

Duncan Laurence is een Nederlands singer-songwriter. Hij kreeg bekendheid door zijn deelname aan het vijfde seizoen van het televisieprogramma The voice of Holland, waar hij de halve finale bereikte. In 2019 nam hij deel aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Arcade.

Sinds zijn 13e jaar schrijft De Moor eigen teksten, waaronder voor zijn band The Slick and Suited maar ook voor andere artiesten. The Slick and Suited is in januari 2013 ontstaan op de Rockacademie in Tilburg en de band heeft opgetreden op Eurosonic Noorderslag.

De Moor studeerde in 2017 af aan de Rockacademie. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm. Hij geeft zangles in Tilburg en Amsterdam en coacht ook songwriting. Als songwriter is hij aangesloten bij Sony/ATV Music Publishing.

The voice of Holland

Duncan deed in 2014 mee aan het vijfde seizoen van het RTL 4-programma The voice of Holland. Hij kwam in het programma door de Blind Auditions met het nummer Sing van Ed Sheeran. Hij sloot zich aan bij het team van Ilse DeLange en bereikte de halve finale.

Eurovisie Songfestival

Op 19 mei 2019 won hij in Tel Aviv het Eurovisiesongfestival 2019 met het door hemzelf geschreven en gecomponeerde lied Arcade. Van de vakjury kreeg hij de derde plaats toebedeeld, maar hij won alsnog dankzij de stemmen van de televoting.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling