Eddy Walsh

Biografie Eddy Walsh

Eddy Walsh, één van de vaste zangers van Café Bolle Jan in Amsterdam. Zingt veel Nederlandstalige covers, maar ook Engelse hits, Rock ‘n Roll en andere muzieksoorten zijn geen probleem.

Deze top entertainer zet binnen een mum van tijd de hele hut op z`n kop. Hij heeft de kroegenhit : ‘Naar m`n zin’ uitgebracht en met de single ‘Zijn het je ogen’ had hij een top 100 notering. Nu is de single ‘Op m`n Perzisch tapijt’ uit. Weer een echte zomer knaller en ook een top 100 notering voor deze vrolijke plaat.

Als Eddy 14 jaar is, laat presentator Jacques d’Ancona bij een karaoke Firatoshow in Amsterdam waaraan Eddy deelneemt, weten veel in zijn showbizz-verrichtingen te zien. Het advies is vooral in het vak door te gaan…

Zo gezegd, zo gedaan; begin februari 2001 verschijnt zijn eerste single “Naar mijn zin”.

In samenwerking met DJ Maurice van de Skihut brengt hij een uptempo versie van het Koos Alberts nummer “Zijn het je ogen” uit. Dit nummer beland in de Mega Top 100 en hoog in de Nederlandstalige Top20.

Door de successen wordt Walsh gevraagd in het voorprogramma van René Froger tijdens de ArenA concerten in 2004. Hij treedt hier op voor een volle Amsterdam ArenA. In juli 2006 lanceert Eddy de single ‘Op m’n Perzisch tapijt’ die direct in de top100 belandt. Daarnaast treed Eddy vaak op in het café van de ouders van René Froger, Bolle Jan. Hier ontwikkelt hij de Bolle Jan show.

Begin 2009 kwam Eddy met de nieuwe single “Laat mij maar”. “Het is weer eens zo’n echte kraker die je vroeger altijd had en je gerust een keer of 3 op een avond kan draaien”; aldus Eddy zelf.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling