Eenmansband Chris

Biografie Eenmansband Chris

Als we het hebben over Chris Hof, dan praten we over een performer die al op zeer jonge leeftijd in aanraking kwam met muziek. De in het Drentse Nieuw-Amsterdam geboren én getogen zoon van rasmuzikant Wolter Hof kreeg de muzieknoten dan ook met de welbekende paplepel ingegoten.

Chris maakt al van jongs af aan muziek. Een opleiding kreeg hij min of meer in het orkest van zijn vader. In zijn jeugd traden ze regelmatig samen op. Pa op de accordeon en Chris met zijn gitaar en klarinet. Drummer Hilbert Kroeze maakte het plaatje compleet en met z’n drieën vormden ze de band ‘Swing-set’.

Door gezondheidsproblemen kwam er noodgedwongen een einde aan de muziekcarrière van vader Wolter. Chris en Hilbert zetten ‘Swing-Set’ samen voort. De muzikale beperkingen van een duo zorgden er echter voor dat ze na een paar jaar een nieuwe derde man zochten.

Door de jaren heen heeft de band verschillende samenstellingen gekend. De naam ‘Swing-Set’ bleef.

Chris heeft in al die jaren geleerd om verschillende instrumenten te bespelen. Zo trad hij op als zanger, (bas)gitarist, toetsenist, accordeonist en niet te vergeten; als saxofonist.

In zijn éénmansband maakt Chris gebruik van zijn jarenlange ervaring als muzikant. Hij bespeelt keyboards, zingt én onderscheidt zich van anderen in zijn soort door bij zijn optredens eveneens gebruik te maken van de eerdergenoemde saxofoon.

Als enthousiast muzikant maakt Chris verschillende soorten muziek. “Voor elk wat wils” is dan ook zijn motto. Hierdoor is in principe ieder evenement aan hem besteed. Hij weet zich uitstekend aan te passen aan alle gelegenheden; van bruiloft tot verjaardag en van dansavond tot toneelavond.

Het repertoire van Eénmansband “Chris” is zeer divers en bestaat onder andere uit feest- en dansmuziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90. Ook hedendaagse hits (zowel Nederlands als Engelstalig) komen ruimschoots aan bod. Klikt u op ‘repertoire’ voor u een uitgebreid overzicht.

Kortom, voor een geslaagd feest boekt u Eénmansband “Chris”.

Eénmansband “Chris”: altijd volumevriendelijk en aagepast aan uw wensen!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling