Frank Smeekens

Biografie Frank Smeekens

Frank Smeekens geboren op 26 mei 1974 te Breda, is zijn zang carrière begonnen bij de voetbal vereniging v.v. G.S.B.W in Goirle waar hij nog steeds thuis is en voetbalt. Toen hij 22 jaar was en na de wedstrijd van het eerste elftal in de kantine regel matig met liedjes van Frans Bauer en bobby prins meezong, is het allemaal begonnen.

Na zijn optreden tijdens een talentenjacht van Het festival van het levenslied in Tilburg, ging het snel. Hij werd uit genodigd door mensen die feesten gaven en ook café eigenaren waren enthousiast.
In de wel bekende Bierhal op de Tilburgse kermis maakte hij een jaar later zijn entree, wat ook weer goed beviel voor beide partijen en zijn bekendheid vergrootte.

Na een paar jaar te hebben geproefd in het artiesten wereldje werd het tijd voor iets nieuws. Iets anders dan covers zingen, namelijk zijn eerste single. Die werd uitgebracht bij CK Producties (Corry Konings) in 2000 het lied “Kleine dingen” en werd een regionale hit. Deze eerste single kreeg zijn promotie bij tal van radio stations o.a. bij radio 8FM ‘rijk en van Brabant’.

Het werd toen toch echt tijd voor een eerste album en in dat jaar (2004) werd dat ook een feit.

Het album “ZON, ZEE, STRAND” met liedjes geschreven door Henk van Broekhoven, André Kooiman en Frank zelf, werd goed opgepakt en tal van radio stations wilde zijn muziek dan ook met plezier draaien. Ook verscheen van dit album zijn eerste DVD “ik voel me goed”. Ondertussen kreeg Frank leuke optredens waar onder het festival van het levenslied in Tilburg en Waalwijk en meer diverse mooie evenementen met grote Nederlandse artiesten.

Inmiddels is Frank Smeekens al jaren een graag geziene artiest op de Nederlandse podia’s, zowel in de horeca, bedrijfsfeesten als festivals.

Met kroegenkrakers als “Kleine Dingen”, “Laat ons Dromen” timmert hij hard aan zijn carrière. Of hij nou op of naast het podium staat het is altijd gezellig met Frank. Boek een optreden van Frank Smeekens en krijg waar voor je geld!!!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 695 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling