Gunther Sturm Zanger, componist, tekstschrijver en presentator

Gunther Sturm biografie

Gunther Sturm is sinds vele jaren een veel gevraagde internationale artiest op vele grote evenementen. Hij stond en staat samen met top artiesten op de Buhne zoals b.v. Mickie Krause, Olaf Henning Buddy en Heiko Harig.

Met Gunther Sturm geniet u van professioneel dans -en feestmuziek op hoog niveau. Met zijn muzikale verrassingen en zijn bijzondere persoonlijkheid zorgt hij voor een onvergetelijk concert ervaring en is hij bekend in binnen- en buitenland voor een breed publiek

Gunther Sturm Zanger, componist, tekstschrijver en presentator

Ook als componist, tekstschrijver en presentator, is hij zeer zeker geen onbekende meer. Zo heeft hij nummers geschreven voor Marc Pircher, Zellberg Buam, Partyhelden en vele anderen en presenteert hij grote volksstumliche evenementen.

Gunther Sturm is als solist te boeken maar kan ook in combinatie met een band uit Oostenrijk als een avondvullend programma worden geboekt.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1950 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?