Harm Jan de Ruiter

Harm Jan de Ruiter biografie

Mijn naam is Harm Jan de Ruiter 58 jaar, en geboren te Veendam. Na 24 jaar verhuist naar Hoogezand en getrouwd. We hebben 2 zonen gekregen en hebben daar 20 jaar gewoond.

Heb 11 jaar in een groot piratenkoor gezongen, maar ik wou graag solo beginnen. In 2013 mijn eerste single gemaakt met titel Je Laatste Poen, bij Lucas en Gea. Gemaakt als protestlied,voor wat ik heb meegemaakt. Toen had ik de smaak te pakken, en volgenden er meerdere singles.

Mijn eerste album was een Groningstalige. Daarna verschillende Nederlandstalige singles gemaakt. In 2016 heb ik mijn eerste Nederlandstalige album uitgebracht. Heb nu net weer 3 nieuwe singles opgenomen, daar gaan we nu de promotie van doen. Heb nu in totaal 30 nummers opgenomen, allemaal eigen tekst.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 700 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
 • Ervaringen

  5 / 5 sterren
  10/10

  "Jan"

  Jezus Jan wat was je toch weer lekker bezig
  Toon meer