Harry Slinger

Biografie Harry Slinger

Wie kent het hoofddeksel van Harry Slinger niet? In een moderne act brengt hij alle oude nummers nog eens ten gehore.

Harry Slinger kreeg grote bekendheid met het nummer ‘Je loog tegen mij’ samen met zijn groep Drukwerk.
De jaren na Drukwerk treedt Harry Slinger solo op. In 2001 verscheen twintig jaar na de eerste release opnieuw ‘Je Loog Tegen Mij’ op single. In 2002 verscheen de 4CD-boxset ‘Je Loog Tegen Mij’ en bevat een overzicht van de 12½-jarige carrière van Drukwerk aan de hand van 81 liedjes plus een door voormalig bandlid Edwin Gitsels geschreven 36-pagina’s tellend boek. De samenstelling is in handen van Harry Slinger, Edwin Gitsels en Gerrit Haak, de man die Drukwerk in 1981 heeft ontdekt. Rondom de gemeenteraadsverkiezingen verschijnt de single Hallo Den Haag.

In 2005 maakte hij zijn musicaldebuut in Ti-TA Tovenaar. Als opa Tovenaar was Harry dagelijks te zien in het Efteling theater. Daarna speelde hij een dubbelrol in het theaterstuk ‘Het Heilig Vuur’ voor stichting ‘De Zonnebloem’.
Feesttenten, discotheken, kroegen en zalen krijgt hij plat. Hij zingt tijdens zijn 30-minuten durende solo-optreden vele bekende hits uit het heden en het verleden. In krap een uur tijd weet hij zijn publiek tot een hoogtepunt te brengen. Geen ‘ik wil die handjes zien’ of ‘is everybody happy?’, maar door zijn eigen enthousiasme en pakkende teksten tussen de nummers door, kan Slinger tot op de dag van vandaag mensen entertainen. Een volksvermaker pur sang, zoals je er in dit vak niet veel meer tegenkomt. En dat alles zonder noemenswaardig veel op de radio te worden gedraaid of met zijn kop op de tv te verschijnen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling