Jaman

Biografie Jaman

Jaman is afkomstig uit Deventer en treedt al enige jaren met veel succes op.

In eigen beheer bracht hij reeds een aantal singles uit en maakte hij een aantal clips. Deze clips scoren allemaal hoog op YouTube. Het lied “Ik wil een goede vader voor je zijn” is inmiddels al bijna een half miljoen keer bekeken!

In 2011 verschijnt de single: “Gewoon weer opnieuw“. Een prachtige ballade die door Jaman met veel gevoel wordt vertolkt.

Begin 2012 verrast Jaman vriend en vijand met een bijzonder single. Een reggaenummer, dat door Jaman met zijn specifieke stemgeluid zeer mooi wordt vertolkt. De titel van dit nummer is: “Dat ging snel voorbij“.

In april 2012 verschijnt het eerste CD Album van Jaman. De titel van het album is “In mijn dromen“. Op dit album staan onder andere de hits: “Laat Me Los, Laat Me Vrij“, “Gewoon Weer Opnieuw” en ”Overal Ter Wereld“.

In 2013 komt Jaman wederom met prachtige singles: ”Spoken bestaan niet”. Een lied dat nostalgische gevoelens naar de kindertijd oproept. Ook deze single krijgt in korte tijd veel ‘hits’ op YouTube en staat binnen no time hoog in de diverse hitparades. Ook het mooie “Waarom” doet het geweldig.

Op 25 januari 2014 wordt in het afgeladen uitgaanscentrum De Ster in Nieuwkuijk, het tweede CD- Album van Jaman gepresenteerd. Voor een uitzinnig publiek van meer dan 1000 man neemt Jaman het eerste album in ontvangst. Op dit album getiteld “Gewoon geluk” staat de hit: ”Blikken of blozen” .

Het jaar 2015 begint voorspoedig voor Jaman. De nieuwe single “Zwevend op wolken” komt moeiteloos alle hitlijsten binnen.

Jaman is een speciale zanger met een fantastische uitstraling die met zijn warme stemgeluid altijd de juiste snaar weet te raken. Bovendien is Jaman een zeer enthousiaste persoonlijkheid die moeiteloos een geweldig “feest” neerzet en die mede dankzij zijn pet overal herkenbaar is.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling