Koen Schouten

Koen Schouten Biografie

Koen Schouten is een solo-artiest uit Utrecht en maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, (Classic) Rock & Singer-songwriter. Koen speelt gitaar vanaf zijn 13e en is sinds zijn 17e begonnen met het schrijven van eigen werk. Tijdens zijn studententijd is hij begonnen met betaalde optredens in cafés en restaurants. Soms op het podium, soms als achtergrond muzikant. Tijdens zijn optredens combineert hij het spelen van covers met eigen werk.

De covers bestaan o.a. uit: Oasis, Stereophonics, Bobby Hepp, Coldplay, Rolling Stones, Neil Young, The Kooks, John Mayer, John Lennon, Catfish and the Bottlemen, Wild Child, Nielson, André Hazes, jack Johnson, Grizfolk, Ray Charles, James Brown, The temptations, Of Monsters and Men, Pink Floyd, Beatles, Metric, Razorlight, The Strokes, Lou Reed, The Beatles. Foo Fighters, Mighty Oaks. Het repertoire van Koen Schouten bestaat uit covers en eigen werk.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 200 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling