Mario Veltman

Biografie Mario Veltman

Mario Veltman behaalde de finale van de populaire talentenshow ‘Holland’s Got Talent’ bij SBS 6. Al direct zag de jury in Mario de ‘Nederlandse Paul Potts’ en een ster was opgestaan. Miljoenen mensen hebben kennis gemaakt met Mario Veltman en zijn als een blok gevallen voor zijn stem en persoonlijkheid. Een licht klassieke tenorstem met een prachtige klank, die menig hart sneller laat kloppen, en bij sommigen zelfs tranen laat stromen.

Optredens zijn vooral geschikt voor bedrijfs- en andere feesten, waarbij men zoekt naar een zanger die anders is dan anderen. Kernwoorden zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en zeer hoge kwaliteit.

Een set wordt altijd zorgvuldig opgebouwd en in overleg afgestemd op het feest of evenement.

De mogelijkheden zijn zeer breed. Bij een avondvullend optreden kunt u denken aan een set mooie muziek tijdens het eten, gevolgd door een set heerlijke dansmuziek, waarna wordt afgesloten met een pure knalset met stevige en feestmuziek. Dit concept blijkt in de praktijk ontzettend goed te werken, en zorgt voor tevreden klanten.

Ook is een puur licht klassieke set mogelijk met de muziek van Andrea Bocelli tot ‘Nessun Dorma’ en andere Parels van de licht klassieke muziek. Wist u bijvoorbeeld dat ik in 2000 het programma van de TROS ‘Una Voce Particolare heb gewonnen? Misschien een extra reden voor u om een licht klassieke set te boeken. Zelfs zing ik op speciaal verzoek een set met de grootste hits van Queen…een unieke set voor degene die alles al gehoord heeft, en graag eens iets anders wil! De grootste Queen hits in een non-stop unieke mix van 30 minuten. Zeer geschikt voor wat later op de avond.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling