Mark Dakriet

Mark Dakriet

Mark Dakriet (bekend van Re-Play) is een briljante zanger en songwriter met 20 jaar ervaring in de nationale en internationale muziekindustrie. Zijn diversiteit komt ten goede in diverse muziek genres, maar hij voelt zich het best thuis in het pop genre. Muzikanten als Earth, Wind & Fire, Temptations, Sting and Luther Vandross zorgen voor zijn inspiratie.

Met zijn positieve charisma en professionaliteit, is Mark een graag geziene performer op zakelijke events, product lanceringen, bruiloften en partijen. Hij zet een act op maat neer die verschilt van swingende classics, medleys, romantische ballads tot een mooie mix van bovengenoemde. Een ding is zeker; zijn optreden maakt indruk op het publiek!

Mark treedt op met een tape, in trio met een percussionist en een saxofonist of met een band. Een intiem optreden is ook mogelijk, waarin Mark twee nummers a capella zingt. Kortom, met Mark zijn de mogelijkheden breed en hij denkt graag mee en daarom zijn speciale verzoeken meer dan welkom.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling