Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer biografie

Mart Hoogkamer werd geboren op 5 Mei 1998 te Leiden en heeft in zijn prille jeugd zijn zangkwaliteit weten te ontwikkelen. Mart zong op menige verjaardagen en feestjes en deed zo veel ervaring op.

Op 10-jarige leeftijd deed Mart mee met een talentenjacht, o.b.v. Gordon: “Kinderen Zingen met sterren” De finale heeft hij gezongen in het Gelredome o.b.v. Rene Froger, Mart werd hiermee 2de.

Moeder Diana gaf Mart uiteindelijk op voor het televisieprogramma: “Holland’s got talent”. Ondanks een longontsteking tijdens opnames van de voorronde wist de toen nog 17 jarige Mart hier zich goed doorheen te slaan. Uiteindelijk is Mart in een spannende finale 2e geworden en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd.

De nummers die Mart tijdens de halve en hele finale van Willy Alberti zong, zorgden bij velen voor ontroering. Zo ook bij de familie Alberti…. Na een persoonlijke ontmoeting volgden enkele gesprekken en dit mondde uit in een duet met Willeke Alberti.

Het afgelopen jaar heeft Mart zoveel positieve energie opgedaan door het zingen dat hij (ondanks dat hij net klaar is met school) zeker weet dat hij door wil breken als: “de nieuwe Volkszanger van Nederland”.

Zowel het gezin Hoogkamer (vader, moeder en broertje Luciano) als familie en vrienden, steunen Mart daar waar ze kunnen.

Mart is idolaat van Willy Alberti en Andre Hazes en ondanks zijn jonge leeftijd weet hij het stemgeluid en de emotie feilloos over te brengen. Vooral bij het oudere publiek zorgt dit voor de nodige tranen.

Behalve de nummers van deze volkshelden zingt Mart een zeer breed repertoire en heeft hij een groot bereik bij publiek voor alle leeftijden.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1995 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling