Maurice akoestische One Man Show (gitaar en zang)

Maurice akoestische One Man Show (gitaar en zang) biografie

Maurice akoestisch optreden met zijn gitaar!

Maurice doet optredens met zijn akoestische gitaar en zang met een bij passende geluidsinstallatie die gewoon bij u in de huiskamer kan staan zonder dat het te veel ruimte in neemt. Dit concept past op zeer veel evenementen/ feesten. Doordat het niet overheersend is kunnen de mensen gewoon lekker met elkaar blijven praten met live muziek op de achtergrond.

Een kleine greep uit het repertoire zijn de bekende hits zoals, Stand by me, Mustang Sally, Kiss, Brown eyed girl, Country roads, te veel om op te noemen.

Akoestische gitaar en zang geven een extra mooie/ intieme sfeer op uw feest.

Semi-akoestische optreden wat houdt dat in?

Iedereen kent de akoestische gitaar maar dan is er de mogelijkheid om de gitaar aan te sluiten op een geluidsinstallatie waardoor je het volume kan regelen en de klankkleur van de gitaar kunt beïnvloeden, maar dan wel het akoestische geluid behoudt. De combinatie met zang maakt het dan compleet. Als je bij een kampvuurtje zit en iemand begint gitaar te spelen en te zingen is dat meestal heel gezellig en intiem. Dezelfde sfeer probeer ik ook te creëren op uw feest, alleen dan versterkt/ semi-akoestisch.

Op diverse feesten heeft Maurice Andreas al gestaan met zijn akoestische One Man Show. U kunt denken aan een BBQ, verjaardag, café, en zo nog velen andere evenementen.

De show: 3 sets van 30 minuten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 400 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling