Monsif

Biografie Monsif

Monsif is een multitalent en woont in Amsterdam. Met Justin Bieber als voorbeeld en geïnspireerd door andere Nederlandse artiesten, zoals Lange Frans, Fouradi, Yes-R en The Partysquad neemt Monsif met z’n webcam verschillende nummers op.

Zijn talent wordt al snel opgepikt, in zijn buurt en op school kent iedereen hem. Zo krijgt hij de kans om zijn talent op verschillende Amsterdamse podia vertonen.

In de zomer van 2010 stond Monsif samen met de heren van Fouradi op het podium, het jonge talentje was ook hen niet ontgaan. Brahim Fouradi laat het daar niet bij en biedt Monsif een contract aan bij zijn label Zonamo.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het debuutalbum van Monsif. Met producers Reverse (Dio, The Partysquad, The Opposites e.a) en FBI (Yes-R, Fouradi, Kim-Lian, Ralf e.a) die aan het album werken en vele hits op hun naam hebben staan beloofd het album een knaller te worden.

De ster van Monsif is snel rijzende, een vergelijking met Justin Bieber is dan ook snel gemaakt, vooralsnog wil Monsif eerst Nederland veroveren.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling