Nielson

1 hot item
Plus 1 hot item
Plus 2 hot item

Biografie Nielson

Dit gaat een prachtig jaar voor Nielson worden. En dan te bedenken dat zijn grote doorbraak door het meedoen aan het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ pas kort geleden plaatsvond. Naar later bleek het begin van een muzikale rollercoaster vol met hits, awards en festival highlights.

Zijn singles ‘Beauty & The Brains’ (dubbel platina), ‘Hoe’ (platina), Mannenharten’ (platina) en Sexy als ik dans (platina)waren allen erg succesvol. Vooral zijn debuutsingle ‘Beauty & The Brains’ zorgde voor instant succes en voor optredens bij o.a.RTL Viert de Zomer, De Vrienden van Amstel LIVE!, Concert at Sea en Indian Summer Festival. Voor ‘Hoe’, samen met Miss Montreal, kreeg Nielson begin 2014 de 100% NL Award voor de hit van het jaar.

Zijn debuutalbum “Zo Van Ah Yeah” bevat alles waar je aan denkt bij Nielson: een eigen sound, uniek en energiek. Met nominaties op zak voor de Edison, 3FM en MTV Awards is hij hét Nederlandstalige zangtalent om rekening mee te houden.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling