Owen Paul

Biografie Owen Paul

OWEN PAUL, de schotse zanger die de grote hit “MY FAVOURITE WASTE OF TIME” mede schreef en produceerde in 1986 erg aktief gebleven in de entertainment wereld.

Hij trad op in diverse musicals waar in hij de hoofdrol speelde, toerde met Phil Collins in de band “Mike & THE MECHANICS”, hij arrangeede de vokalen op het album “Rewired”van dezelfde band en speelde een rol in de MTV’s Record breking show “Noisy neighbours”. met The OSBOURNES. Gedurende een periode van 10 jaar was hij te vinden in het Londense Westend theatre waar hij de leiding had en een successvolle Ballroom & Latin club beheerde. hij produccerde een album voor de Japanse band Buck Tick waarmee ze 3 maal platinum kregen in Japan.

Ook was hij Co- producer voor de winnende entree voan Engeland tijdens het Eurovision festival in Kopenhagen.

In 2009 werkte hij met de Schotse supergroup “Four Good men”, gevolgd door een tour met zijn broer Brian en de bassist van de Simple minds als zanger voor de band XSM ( ex Simple Mind) Maar Owen Paul kan er geen genoeg van krijgen, na 20 jaar is hij weer in de clubs , festivals etc te vinden, als solo zanger en bracht ook dusdanig een single uit THE ONE. Hij bleef optreden met XSM en werkt regelmatig als gast DJ in de Aboslute 80’s show in het gelijknamige radio station.

In 2016 bracht hij zijn grote hit “My favourite waste of time uit in diverse mixen en remixen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling