Paul Turner

Biografie Paul Turner

Paul Turner is een Engelse zanger die Nederland wist te veroveren door zijn deelname aan The Voice of Holland. Met zijn opvallende uiterlijk, energieke optredens en prachtige stem wist hij veel fans voor zich te winnen. U kunt Paul Turner inhuren voor een optreden.

Musicals
Al van jongs af aan was Turner gek op aandacht. Hij deed er alles aan om in de schijnwerpers te staan en zijn vrienden en familie te vermaken. Hij volgde een kleinkunstopleiding en na zijn opleiding speelde hij in musicals als We Will Rock You en The Rocky Horror Show.

Met de musicals toerde hij de hele wereld over en belandde uiteindelijk in Nederland, waar hij zich inschreef voor het tweede seizoen van The Voice of Holland. Tijdens de ‘blind audition’ draaiden zowel Nick & Simon als Roel van Velzen zich om. Turner koos voor Van Velzen als coach en stootte door naar de finale.  Gedurende het programma zong hij nummers als Thunder in my Heart, Born this Way, Somebody that I used to know en I’ll be there. Uiteindelijk werd hij vierde.

I’m so me
Na zijn deelname aan The Voice of Holland kwam zijn eerste single uit. Met het nummer I’m so me haalde hij de Single Top 100. In 2014 ging Turner opnieuw de grens over en was hij te zien zijn op de Duitse televisie.

 

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling