Peter Polonaise

Peter Polonaise biografie

Riekend naar het gele nat, wat Peter Polonaise het liefst 365 dagen in het jaar naar binnen kegelt, laat hij zijn stem gallen met zowel zijn eigen repertoire als met grote inhakers, die op een stevig festijn zeker niet mogen ontbreken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”, “Heb Je Even Voor Mij”, en “Samen Zijn”.

In enorme sneltreinvaart komen vele bekende feest hits voorbij, maar ook de iets rustigere toppers als “Jij Liet Me Vallen” en “Een Vriend” passeren de revue, dus meezingen met Petertje is onvermijdelijk!

Na het verschijnen van zijn knallers “Ik Hou Van Zuipen!” (2017), “Tirol” (2018) en “Ik Giet Het Allemaal Vandaag Naar Binnen” (2019) is deze opper-idioot niet meer weg te denken van de Nederlandse podia.

Bühnebeest Peter Polonaise staat met zijn vrolijke feest-act iedere keer weer garant voor een lekker feessie, speelt menig zaal plat en weet zijn publiek keer op keer te boeien en te verbazen.

Door zijn brutale aanpak en meesterlijk improvisatievermogen is Peter Polonaise met zijn feest-act populair bij groot en nog groter!

Zet je schrap voor Peter Polonaise, want een confetti-festijn zal nooit, maar dan ook nooit meer hetzelfde zijn!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 950 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling